Loading...

Hvem er hovedet bag
Skarphed?

Hjemmeside programering, fotos, video, grafik og design.
Værktøjskassen er kæmpe stor og kompetenerne mange.
Men hvem står egentlig bag Skarphed?

Scroll
Hovedet bag

Frederik Kehlet

Jeg startede i 2014 på Web-Integrator uddannelsen der i dag hedder Web-Udvikler. En uddannelse med massere af udvikling og fart over feltet, for hjemmesider og kodning er under konstant bevægelse. Nye sprog, metoder, funktioner, alt kan ændre sig over en nat. Uddannelsen gav mig en smag for det at være kreativ og var begyndelsen på mit eventyr.

Min far er en kæmpe inspirationskilde til mit arbejde og er en af grundende til at jeg står hvor jeg står i dag. Jeg lærte i slutningen af 2000 at tage billeder af ham. Og efter min rejse igennem Web-Integrator uddannelsen var næste mål og milepæl fundet.

Frederik Kehlet

Fotograf uddannelsen

En fantastisk uddannelse der giver en alle kompetenerne indenfor fotografiets verden. Studie, produkter, portrætter, indstilling af kamera. Det hele. En kreativ uddannelse hvor man skal være klar på at tænke ud af boksen.

Afslutningen på foto

Som afslutning på Fotograf uddannelsen lavede jeg en bog. En bog fyldt med arkitektur, portrætter, mode & alt andet imellem. En bog der fik mig til mærke en energi indeni jeg aldrig havde mærket før. Havde jeg valgt rigtigt med Fotograf?

Mediegrafiker

En eksamen og en samtale med en UU vejleder senere. Det var det rigtige valg, det rigtige valg ikke at fortsætte på fotograf uddannelsen, men tage den mulighed min UU vejleder havde skaffet. At starte på Mediegrafiker uddannelsen på Hansenberg til sommer.

Mediegrafiker uddannelsen

Man har aldrig truffet et forkert valg, og der er intet forkert i at trække sig fra en uddannelse. Man tager kompetencer med sig i baggagen som man altid kan bruge. Og det har jeg i den grad også fra fotograf uddannelsen. En forståelse for hvad billeder er og hvad de kan.

Men mediegrafiker uddannelsen var det helt rigtige for mig. En uddannelse med kreativitet, idégenerering og meget mere.

Elevtid i Forsvaret